Senior, veteran og motionister (fællestræning)

Skærpede retningslinier for COVID-19 i AIK 65 Strøby Badminton

De skærpede retningslinjer for bekæmpelse af Covid 19, der blev meldt ud fredag d. 23. oktober, har desværre også indflydelse for motionistholdet. Forsamlingsforbuddet er sænket, så der nu maksimum må være 10 personer i hallen. For at få nogenlunde styr på, hvor mange der dukker op, skal du skrive en SMS til Gitte (21676628), hvis du IKKE kommer. Så vil Gitte melde ud, hvis vi bliver nødt til at reducere i antal.
Husk, at du skal bære mundbind, når du ikke spiller. Vi følger løbende med. Indtil videre gælder det til og med d. 22. november.

-------------------------------------------------

Træning for seniorer, veteraner og motionister foregår om onsdagen fra kl. 19.00 til 21.00.

Er du "gammel" badmintonspiller og har måske lagt badminton på hylden i nogle år - så er motionistholdet lige noget for dig. Du får en masse gode kampe (mest double/mix) blandet på kryds og tværs og niveau.

For at få nogle gode kampe på nogenlunde samme niveau har vi delt tilmeldningen op i "øvet" og "begynder/let øvet".

Sæson 2020-2021 starter d. 2/9-2020.

Har du lyst til at prøve at spille badminton i senior-, veteran- eller motionistafdelingen (fællestræning)? 

Så skal du tilmelde dig hér via vores hjemmeside under menuen "Tilmelding". Efter 14 dages prøveperiode vil du blive opkrævet et årligt kontingent på 900 kr. (inkl. bolde). Du skal tilmelde dig i kategorien begynder eller øvet.

For yderligere information kontakt venligst:

Jan Pedersen på tlf. 20327281 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.