Ungdom

Sæson 2018/2019 starter d. 5/9-2018. Vi håber at se en flok glade børn, der kan svinge ketcheren.

Træningen foregår mellem kl. 16 og 18. Der bliver efterfølgende inddelt i alder og evner.

Du skal tilmelde dig hér på hjemmesiden under fanebladet "Tilmelding". Der er 14 dages prøvetid. Herefter vil du blive opkrævet et årligt kontingent på 600 kr.

I løbet af sæsonen er der planlagt et par arrangementer for at højne kammeratskab og spilleglæde på tværs af alder og klubber. Mere herom senere.

I løbet af året kan man individuelt eller som gruppe tilmelde sig turneringer via www.badmintonpeople.dk

For mere information, kontakt venligst: Nick Kirchhof Schreiner på tlf. 60130833 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I løbet af sæsonen vil der blive taget billeder, som kan blive vist på klubbens hjemmeside. Deltagerne bekræfter i forbindelse med indmelding at være indforstået hermed.