Skærpede retningslinier for COVID-19 i AIK 65 Strøby Badminton

De skærpede retningslinjer for bekæmpelse af Covid 19, der blev meldt ud fredag d. 23. oktober, har heldigvis ikke den store indflydelse på vores ungdomshold. Det bliver dog lidt mere besværligt at være forældre. Børnene skal så vidt muligt afleveres og hentes udenfor hallen. Forældrene skal opholde sig udendørs, for at undgå for mange mennesker i hallen med deraf større smitterisiko.

Husk, at alle over 12 år skal bære mundbind medmindre de spiller. Holdene skal forlade hallen 5 minutter i hel for at gøre plads til nye spillere. Vi følger løbende med og orienterer, hvis der sker nyt.

-------------------------------------------

Træningen foregår om onsdagen kl. 16-17 til og med 11 år og kl. 17-18 fra 12 år og opefter.

Du skal tilmelde dig hér på hjemmesiden under fanebladet "Tilmelding". Der er 14 dages prøvetid. Herefter vil du blive opkrævet et årligt kontingent på 600 kr.

I løbet af sæsonen er der planlagt et par arrangementer for at højne kammeratskab og spilleglæde på tværs af alder og klubber. Mere herom senere.

I løbet af året kan man individuelt eller som gruppe tilmelde sig turneringer via http://www.badmintonplayer.dk/

For mere information, kontakt venligst: Trine Kirchhof Schreiner på tlf. 2814 9169 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I løbet af sæsonen vil der blive taget billeder, som kan blive vist på klubbens hjemmeside. Deltagerne bekræfter i forbindelse med indmelding at være indforstået hermed.