Ungdom

Sæson 2018/2019 er startet d. 5/9-2018 med en flok glade børn, der kan svinge ketcheren.

Træningen foregår om onsdagen kl. 16-17 til og med 11 år og kl. 17-18 fra 12 år og opefter.

Du skal tilmelde dig hér på hjemmesiden under fanebladet "Tilmelding". Der er 14 dages prøvetid. Herefter vil du blive opkrævet et årligt kontingent på 600 kr.

I løbet af sæsonen er der planlagt et par arrangementer for at højne kammeratskab og spilleglæde på tværs af alder og klubber. Mere herom senere.

I løbet af året kan man individuelt eller som gruppe tilmelde sig turneringer via www.badmintonpeople.dk

For mere information, kontakt venligst: Nick Kirchhof Schreiner på tlf. 60130833 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I løbet af sæsonen vil der blive taget billeder, som kan blive vist på klubbens hjemmeside. Deltagerne bekræfter i forbindelse med indmelding at være indforstået hermed.